MS Breivik Junior

MS Breivik Junior er det tiende fartøyet med modellbetegnelsen SC34 fra Seacon. Det er rederiet Breivik AS fra Florø som har kontrahert båten. Båten ble levert høsten 2016.

Nye Breivik Junior er bygget i Romania av VARD.

Sjå presseomtale av Breivik Junior her.

  • MS Breivik Junior 
  • Bilder 3D 
  • Bilder 
SC34-serien: - Kystfiskefartøyene med betegnelsen SC34 som Seacon har utviklet representerer en ny generasjon i denne fartøygruppen. Fartøyene er optimaliserte m.h.t. regelverk, og konstruert med stort fokus på design, komfort, miljø og fangstkvalitet, innenfor nøkterne økonomiske rammer.

Fangstbehandling: - MS Breivik Junior skal drive tradisjonelt garnfiske etter hvitfisk. Med et fryserom på 288 kubikkmeter er Breivik Junior en av få garnbåter i Norge med fryseri ombord. På hoveddekk blir der egen avdeling for behandling av hvitfisk.

Innredning: - Det er lagt stor vekt på bo- og arbeidsmiljø for mannskapet, med bl.a. enmannslugarer med egne dusj/toalett og en romslig messe/salong med egen spiseavdeling.

Prosjektering/modellforsøk: - SC34 serien er modellert i 3D format. Dette er en stor fordel når mange funksjoner skal planlegges på begrenset areal. I tillegg er der gjennomført modellforsøk av skroget for å finne den mest ideelle skrogformen for båter under 500 brutto tonn.

Hoveddimensjoner:

Lengde o.a. 34,07 m
Lengde p.p.

28,00 m

Lengde L 29,28 m
Bredde 9,5 m
Bunkerskapasitet 105 m3
Fryserom 288 m3
Tonnasje 499

 

 


More in this category: « MS Sulehav MS Voldnes »