MS Stormhav er nybygg nr. 20 levert av Seacon as. Den har modellbetegnelsen SC28LG. Båten skal bygges av Stadyard AS på Raudeberg.

Rederiet Stormhav AS er registert i Sørvær i Finnmark, men rederene er opprinnelig fra Bremanger i Sogn og Fjordane.

Sjå presseomtale av Stormhav her.

  • MS Stormhav 
  • Bilder 3D 
  • Bilder 
SC28-serien: - Modellbetegnelsen SC28 er opprinnelig basert på skroget til SC90 serien som representerer en ny generasjon i denne fartøygruppen. Fartøyene er optimaliserte m.h.t. regelverk, og konstruert med stort fokus på design, komfort, miljø og fangstkvalitet, innenfor nøkterne økonomiske rammer.

Fangstbehandling: - MS Stormhav skal drive tradisjonelt line-/ og garnfiske etter hvitfisk. Stormhav får et kobinert kjøle- og fryserom på totalt 206 kubikkmeter hvor det i tillegg til frysing er planlagt for ising i kar/kasser. På hoveddekk blir der egen avdeling for behandling av hvitfisk.

Innredning: - Det er lagt stor vekt på bo- og arbeidsmiljø for mannskapet, med bl.a. enmannslugarer med egne dusj/toalett og en romslig messe/salong med egen spiseavdeling.

Fiskeutstyr: - MS Stormhav er tilrettelagt for både linedrift og garndrift. Det er beregnet plass for ca. 45.000 krok på magasinene. Garnbingene er på xx m3 og rommer ca. xx antall garn.


Prosjektering/modellforsøk: - SC28/SC90 serien er modellert i 3D format. Dette er en stor fordel når mange funksjoner skal planlegges på begrenset areal. I tillegg er der gjennomført modellforsøk av skroget for å finne den mest ideelle skrogformen for båter under 500 brutto tonn.

Hoveddimensjoner:

Lengde o.a. 27,99 m
Lengde p.p.

23,99 m

Lengde L 23,99 m
Bredde 9,5 m
Dybde til hoveddekk 4,60 m
Fryserom 206 m3
Bunkerskapasitet 90 m3


 


More in this category: « MS Stormhav på prøvetur